Tornádo Slovensko : V Belgii i na Slovensku řádilo tornádo : Meteopress ... : Strhlo několik střech a vyvracelo stromy.

Tornádo Slovensko : V Belgii i na Slovensku řádilo tornádo : Meteopress ... : Strhlo několik střech a vyvracelo stromy.. Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22.

Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku.

Budú na Slovensku tornáda? - Tech SME
Budú na Slovensku tornáda? - Tech SME from i.sme.sk
V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast.

Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska.

Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22.

VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ...
VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ... from www.imeteo.sk
Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky.

Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec.

Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Východním slovenskem se prohnalo tornádo.

Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast.

Obcí Petkovce na východě Slovenska se prohnalo tornádo ...
Obcí Petkovce na východě Slovenska se prohnalo tornádo ... from ct24.ceskatelevize.cz
Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100.

Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo.

Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: